Privacy en cookie voorwaarden

1. Informatie over de verwerkingsverantwoordelijke

De beheerder van jouw informatie die is verkregen door het gebruik van eigen cookies op deze website (hierna te noemen de “verwerkingsverantwoordelijke” of “Gebermte – Mortsel” of “wij”) is de juridische entiteit van Gebermte – Mortsel welke webpagina je bezoekt (ga naar het “contactgedeelte” voor details.

Deze Cookieverklaring vormt de basis waarop alle gegevens die Gebermte – Mortsel over jou verzamelt via trackingtechnologieën zoals cookies, webbakens of pixels, door Gebermte – Mortsel worden verwerkt en geeft je informatie over deze trackingtechnologieën en in het bijzonder over cookies. Deze informatie is bedoeld om je een beter inzicht te geven in wat cookies zijn en welke rol ze spelen bij jouw bezoek aan onze website. De Europese wetgeving vereist dat alle sites die cookies gebruiken ervoor zorgen dat jij hier goed over geïnformeerd bent en dat jij jouw uitdrukkelijke toestemming geeft voor het verzamelen en opslaan van informatie die door het gebruik van cookies wordt verzameld.

Als je vragen heeft over deze Cookieverklaring, als je een verzoek wilt indienen met betrekking tot jouw persoonsgegevens of contact wilt opnemen met de respectieve Gegevensbeschermingsfunctionaris van de juridische entiteit die de controle heeft over jouw informatie (voor de juridische entiteiten van Gebermte – Mortsel die de Gegevensbeschermingsfunctionaris hebben aangesteld zoals vereist onder de respectieve wetten inzake gegevensbescherming), neem dan contact met ons op via ons speciale contactpunt:

info@gebermte.be

2. Welke informatie verzamelt Gebermte – Mortsel over mij?

Gebermte – Mortsel kan informatie over jou verkrijgen wanneer je deze website gebruikt.

De informatie die we over je verzamelen, omvat het volgende:

  • uw identiteit (zoals Internet Protocol-adres oftewel IP-adres);
  • apparaatgebeurtenisinformatie zoals browsertype, browsertaal, de datum en tijd van jouw verzoek en verwijzings-URL;
  • uw voorkeuren zoals taalinstellingen, websitemeldingen of waarschuwingen;
  • uw locatie;
  • welke inhoud je bekijkt of pagina’s je bezoekt;
  • zoekvragen die je stelt met behulp van onze zoekfunctie op de site.

3. Hoe verzamelt Gebermte – Mortsel informatie over mij?

3.1 Hoe beheer ik cookies?

Je kan cookies naar eigen inzicht beheren en/of verwijderen. Je kan alle cookies op je computer wissen en je kunt jouw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat je daarna jouw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Voor meer algemene informatie over cookies, webbakens, pixels of andere vergelijkbare technologieën en hoe je deze via jouw browser kunt uitschakelen, ga je naar https://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies.

Je kan eenvoudig elk van de cookies, webbakens of pixels op deze site accepteren of weigeren door jouw voorkeuren aan te passen bij je .

3.2 We verzamelen informatie over jou via het volgen van parameters

We gebruiken ook scripts en componenten (zoals JavaScript-code) die worden gebruikt om webpagina’s te genereren en om computerprocessen te automatiseren. Je kan de scripts, zoals JavaScript, uitschakelen via jouw browser (zie de instellingen van jouw browser).

We kunnen ook ETag gebruiken, een HTTP-protocolheaderveld dat voornamelijk wordt gebruikt om webcaches te valideren en efficiënter browsen mogelijk te maken. Het is ook gebruikt voor cookie-achtige doeleinden.

3.3 We verzamelen informatie over jou via derden

We gebruiken doelgroepgegevens van derden van Google Analytics, zoals leeftijd, geslacht en interesses, om samen te werken met bedrijven die informatie verzamelen over jouw online activiteiten om advertenties te bieden die zijn afgestemd op jouw interesses en voorkeuren. Je kan bijvoorbeeld bepaalde advertenties op deze website of op een andere website zien omdat we een contract hebben met Google en andere vergelijkbare bedrijven om onze advertenties in te zetten op basis van informatie die wij of zij hebben verzameld, inclusief informatie die is verzameld met geautomatiseerde middelen (zoals cookies en webbakens). Deze bedrijven gebruiken ook geautomatiseerde technologieën om informatie te verzamelen wanneer je op onze advertenties klikt, wat helpt bij het volgen en beheren van de effectiviteit van onze marketinginspanningen.

U kunt zich aanmelden voor of afmelden voor de geautomatiseerde verzameling van informatie door advertentienetwerken van derden met het doel advertenties te leveren die zijn afgestemd op jouw interesses, door de afmeldingspagina voor consumenten voor de zelfregulerende principes voor online gedragsadvertenties te bezoeken op http://www.aboutads.info/choices/ en je bewerkt of meld je af voor de voorkeuren van jouw Google Display Netwerk-advertenties op http://www.google.com/ads/preferences/. Omdat die afmeldings- en voorkeursbeheerpagina’s specifiek zijn voor de individuele browser die wordt gebruikt om deze te bezoeken, en omdat die pagina niet wordt beheerd door Gebermte – Mortsel, kunnen we het aanmelden en afmelden niet namens jou uitvoeren.

3.4 Cookie Lijst

4. Van welke verwerkingsgrond(en) ben je afhankelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Om cookies te gebruiken en jouw gegevens te verwerken die zijn verzameld door het gebruik van cookies, zijn wij afhankelijk van jouw toestemming. Je kan je toestemming te allen tijde geheel of gedeeltelijk intrekken door jouw voorkeuren aan te passen op de relevante link op elk van de Gebermte – Mortsel-webpagina’s met de titel “Cookie Preferences”.

5. Aan wie worden mijn persoonlijke gegevens overgedragen?

Jouw persoonsgegevens kunnen worden overgedragen aan alle aan Gebermte – Mortsel gelieerde ondernemingen (die je kunt vinden op https://www.gebermte.be). We verkopen of onthullen geen persoonlijke informatie over onze websitebezoekers aan derden, behalve zoals hieronder beschreven:

  • aan vertrouwde bedrijven of personen om jouw persoonlijke informatie voor ons te verwerken, op basis van onze instructies en in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake gegevensprivacy;
  • aan dienstverleners die we hebben ingehuurd om namens ons diensten te verlenen;
  • aan bedrijven, organisaties of individuen buiten Gebermte – Mortsel als we een goede reden hebben om aan te nemen dat toegang, gebruik, behoud of openbaarmaking van de gegevens redelijkerwijs noodzakelijk is om het volgende uit te voeren:
    • contractuele voorwaarden uitvoeren en afdwingen;
    • te voldoen aan van toepassing zijnde wet- en regelgeving, wettelijke procedures of verzoeken van overheidsinstanties;
    • fraude en technische of beveiligingsproblemen te detecteren, te voorkomen of anderszins aan te pakken;
    • de rechten, eigendom of veiligheid van Gebermte – Mortsel, onze gebruikers of het publiek te beschermen, zoals vereist of toegestaan volgens de wet;
  • aan regelgevende of wetshandhavingsinstanties als we te goeder trouw van mening zijn dat we wettelijk verplicht zijn om deze bekend te maken in verband met het opsporen van misdaad, het innen van belastingen of heffingen, om te voldoen aan toepasselijke wetgeving of bevel van een rechtbank van bevoegde jurisdictie, of in verband met juridische procedures;
  • aan derden als onderdeel van een fusie, overname of faillissement, in het geval dat we onze onderneming of activa geheel of gedeeltelijk verkopen of overdragen (inclusief door faillissement).

6. Worden mijn gegevens buiten de Europese Unie overgedragen?

Uw persoonsgegevens kunnen buiten de EU worden overgedragen als een van de hierboven vermelde ontvangers zich buiten de EU bevindt en alleen naar landen waar:

7. Welke rechten heb ik inzake mijn persoonsgegevens?

U heeft de volgende rechten:

  • toegang tot jouw gegevens;
  • rectificatie van jouw gegevens;
  • beperking van de verwerking van jouw gegevens;
  • het op elk moment intrekken van jouw toestemming zoals hierboven uitgelegd;
  • het wissen van jouw gegevens.

U kunt in dit verband een relevant verzoek indienen via ons speciale contactpunt dat in deze Cookieverklaring wordt vermeld. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de relevante nationale gegevensbeschermingsautoriteit als deze rechten niet worden nageleefd. De volgende link geeft een overzicht van de nationale gegevensbeschermingsautoriteiten: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.

8. Links naar andere sites

We bieden links naar andere websites voor jouw gemak en informatie. Als u dergelijke links volgt, is deze Cookieverklaring niet langer van toepassing. Deze websites hebben mogelijk hun eigen privacyverklaring of -beleid, die we u aanraden te lezen als u gelinkte websites bezoekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites of het gebruik ervan.

9. Wijzigingen in deze Cookieverklaring

We erkennen dat transparantie een voortdurende verantwoordelijkheid is, dus we zullen deze Cookieverklaring regelmatig herzien. We zullen deze Cookieverklaring op onze website altijd bijwerken, dus probeer deze te lezen of af te drukken wanneer je de website bezoekt (de revisienummerreferentie vind je rechtsboven in deze Cookieverklaring).

Stuur ons een data gerelateerde verzoekbrief

Vertegenwoordiging

Bart Pluym

Telefoon: 0498 81 30 45